Viveca Creative Commons License 2000.11.01 0 0 1672
Üdv minden erre tébláboló léleknek!

Virág, kis jó hír a nagy szomorban: MEGVAN AZ EGÉSZ WICKED GAME! Az első pillanattól az utolsóig! Természetesen a csökött zémeg tévének köszönhetően! Amúgy tegnap este azzal hívott fel a haverom, hogy gyorsan kapcsoljak át a BP TV-re, hát nem ez ment ott is?! Akkor még nem volt meg a teljes klip, persze téptem a hajam rendesen, de aztán este kivártam az Alteregot és ismét nyomatták! Elég érdekesek a Zolikával kapcsolatos gondolataim...

Libi! Én mondtam, hogy nagyon kiakasztó ez az album... teljesen kifordultak önmagukból. Igaz, amit a konciról hallottál. A létezetlen csilláron is emberfürtök lógtak, beengedés előtt a tömötten kígyózó sor csaknem a metróig tekeredett... Én meg segítettem két barátomnak, hogy ne kelljen várniuk, bevittük őket hátul és annyit nem mondtak, bazzeg, hogy köszi... Teljesen ki vagyok akadva. Nem vártam a világon semmit, de ennyit azért igen. Tudod, mikor teszek én nekik legközelebb szívességet? Azt várhatják... Tarja pedig úgy énekel, mint egy álom. CD minőségben. Hihetetlenül gyönyörű hangja van.

Előzmény: Bloodflower (1671)