Másrészt viszont öngólt lőttél, amikor a Rhapsodyról ezt írtad: "persze, ha nincs sikered nyugaton menj kelet europaba, vagy japanba, ott megesznek mindent..."
Nem is tudom, melyik csapat játszott már idén is kétszer nálunk, E-Klub, Sziget. A Szigeten állítólag még viccelődtek is, hogy lassan ideköltöznek. Ennyire nem megy másutt a Therapy?...
en nem erzem ongolnak, az, hogy a T? ketszer jatszott itt, az MAZLI, igy csupa nagybetuvel. Es borzaszto szerencsesnek erzem magam, hogy lathattam oket ketszer egy evben. Amugy a t? valoszinu barhol NYUGAT europaban ezerszer sikeresebb, mint a Rhapsody, vagy akarmelyik kardoskodo zkart mondhatnam.
Es stzar poenkodhatsz azzal, hogy 2K van, de ez nem poen, mert tenyleg 2K van, arrol nem is beszelve, hogy ezt ti nem veszitek eszre.
es a wantedot is fikazhatod, de klasszisokkal tobb erdemi zenet sorakoztatnak fel, mint ti. szar ugy.
nem lattam deadsy kepeit, mik voltak?:)
SOWHAT, az a roxx akarmi a kepen amit stzar mondott, ez volt a cikk fole irva, hogy:"itt lett volna a hazai hirek helye, csak a zenekaraink meg arra is lustak, hogy egy darab papirt postara dobjnak, hogy mi tortenik veluk" ...
nezd meg az ossian topicba pesztelt csemeget is, jo?:)