Pézsmabölény
2000.11.01
|
|
0 0
88
|
En nem vagyok a filozofikus magany hive.Mindig erdekelt a filozofia, de szeretem tudni azt is, hogy nem vagyok egyedul a vilagban. Szerintem a magany elszigetelodes a vilagtol...A szabadon valasztott maganynak pedig semmi koze a veletlenhez. Szerintem ez mar az egyeni sors szandekos Oniranyitasanak temakorehez tartozik. Valoszinuleg mindenki eleteben kerult mar olyan szituaciokba, hogy dontennie kellett a sajat sorsat iletoen.Igaz,hogy a lenyeges sorsdonto helyzetekben, legtobbszor masok dontenek helyettunk. De szerencsere vannak kivetelek is. Az, hogy konyvek garmadaja kozott tapogatozunk az en esetemben beigazolodik. Ha filozofalgatok akkor tenyleg magamba szoktam szallni es jol esik a konyveim kozott ugymond letezni. Nem vagyok meg biztos abban ha van sajat filozofiam az engem korulvevo vilagrol es a velem megtortentekkel kapcsolatosan.Lehet, hogy az a filozofikus magany amirol te beszelsz nalam arra az intim gondolatvilagra vonatkozik amit nem szivesen targyalnek meg masokkal. Egyreszt azert mert felek attol, hogy gondolataim tul kozonsegesek vagy egyaltalan nem erdekesek.
Udv. |
Előzmény: Lévai Halmara (86)
|
|