aromo_ Creative Commons License 2000.10.31 0 0 68
Sziasztok!

Segíccsetek, plíz, ha tudtok :-)

Néha (mióta figyelek rá gyakrabban) úgy érzem, mintha a "közelemben lenne" valaki vagy valami. Valamilyen jelenlétet érzek, de nem mindig ugyanannak a valam(k)inek a jelenlétét. Ez az érzés eléggé megfoghatatlan (mint amikor az üres szobában úgy érzed, hogy nem vagy egyedül), de vannak olyan "kísérőtünetek" amiket konkrétan el tudok mondani:

Sötétben (vagy lehunyt szemmel) látom is azt ami jelen van. A kép eléggé halovány, mintha átlátszó fóliára lenne rajzolva... szóval átlátszó.

Érdekes, hogy a látvány nem túl konkrét, ha lefényképezhetném, valószínűleg semmit értelmezhetőt nem ábrázolna, de én (általában) mégis pontosan tudom, hogy mi (ki) az. Egy bika pl. gyakran meglátogat, de egyáltalán nem bika kinézetű, csak tudom, hogy az.

Az is érdekes, hogy ezeknek a valamiknek mindig jól meghatározható a hozzám való viszonyulásuk. Van amelyik tanít, van amelyik valamilyen harcra hív ki és van aki egyértelműen mögöttem áll és véd engem.

Na, most akkor simán halkózom vagy mi a szösz?

aromo_

(Ja... és érdekes módon ez az érzés elég gyakran akkor jelentkezik amikor a szükségemet végzem. Tisztesség ne essék szólván, vizelés közben gyön a bika leggyakrabban :-)