szotvalto
2000.10.31
|
|
0 0
67
|
Sziasztok!!
Csipkebogyo amit az SZBE-vel ill. a spiritizmus szoval kapcsolatban irtal teljesen eggyetertek. Az SZBE-nel egyelore nem tudok jobbat , de ha te tudsz akkor tajekoztass legyszives, ha esetleg a forumon nem akarod publikalni akkor tudsz irni emilt. Es miert csak kozel all a spiritizmushoz a te hited, miben kulonbozik??
Ti hogyan jutottatok erre az utra, mert ahogy olvastam mar van kozvetett tapasztalatotok a mediumitassal kapcs. Magatokenak erzitek ezt a hitvilagot??
Nalam 'osi' hagyomanyai vannak: Tobb eletemben hirdettem Isten igaz igejet ami gyorsan es sikeresen kivaltotta az egyhaz es a hatalom ellenszenvet igy aztan tettek is arrol hogy ne nagyon beszeljek. Ha a rokonsagi mult alapjan akarnam bemutatni akkor a dednagymamam tartotta az akkori szellemi buvarokkal a kapcsolatot, igy a csaladban elterjedt, persze ezt nem ugy ertve mint a fertozo betegseg terjedeset hanem, nem veletlenul szulettek ebbe a csaladba a megfelelo eloeletek miatt, ezek szummajakent ismerkedtem meg ezzel a vonallal. Korabban arra gondoltam hogy nekem is ezzel kellene foglalkoznom mert igaznak es jonak talaltam, de mint irtam mar, par ev ota bizonytalan lettem, de nem azert mert kerdesesse valt az igazsaga, hanem, mert most nem a szivembe illonek erzem. Es meg nem tudom hogy merre tovabb pontosan. Annyi mindenesetre letisztazodott kulso segitseggel hogy most a tanulassal illetve az onismerettel kell foglalkoznom de vallas teruleten...?
Ennyi!!
Kivancsi vagyok ratok.
UDV: Szotvalto
|
|