Tiesto
2000.10.31
|
|
0 0
962
|
Sziasztok!
Mostanában láttan a "Hűség" klippjét és mint a klipnek ugy a számnak is nagyon nagy a modanivalója de én nem örülök neki személy szerint hogy pont ebből a számból kellet egy ilyen klipett késziteni.Szerintem Ákos tulságosan függővé teszi magát a médiától.A TV ben való szereplései stb.. Jó nézni a vele készült riportokat és halgatni őt de talán egy kicsit sok lesz ez nem?Ákos maga lett egy műfaj megalkotója.Egy olyan műfajé aminek a halgatói nagyon megosztottak.Ki ezért, ki azért, ki amazért szereti.Ákos mindig is egy elérhetetlen ember volt és talán ebben van a varázsa, kisugárzása.Neki nem lenne szüksége erre az információs maszlagra amit médiának neveznek.Ehhez a számhoz pedig pláne nem volt szükség klippre.Aki eddig nem érette a mondanivalóját az a klipp után szerintem sirva rohant ki a szobából!:)Ezzel nem bírálni szeretném a klippet hanem csak egyszerüen szerintem ez nem való ennek a világnak mert a mielőtt megértenének bármit gyorsan itéleteket fognak szülni a látottak miatt.Szoval ennyi lenne a mondanivalóm...egyelőre
!:)
Üdv mindenkinek! |
|