Az emilek marketing celokat szolgalnak, es ugy kell fogalmazni, hogy a brokerektol a gimnazistakig az ugyvezeto igazgatokon keresztul terjedo nepessegbol atlagosan a legkevesebben kuldjenek anyazo valaszt, hogy a rendszer terhelese minimalis legyen :-) Az V. keruleti kabelmodemrendszer (Terayon) velemenyem szerint sokkal jobb mint a satimexe(Lancity), ott viszont a kabelTV jobb. A pingek miatt ne aggodj, mert a rendszer a savszelesseget dinamikusan allkolalja, tehat amikor csak pingetsz egyet, akkor csak egy 64kbit/s-os ATM VC van a modemedhez rendelve, amikor viszont nagyobb forgalmat akarsz generalni, es van szabad kapacitas a halozatban, akkor kapsz nagyobb savszelesseget, es ekkor persze a ping ido is csokken. Az iif dontesnek szerintem az a hattere, hogy nem akartak kivetelezni a TVNET-tel. Ezzel kapcsolatban egy tortenet. Hogy szep legyen az elet, par napja a belso hasznalatu modemszerverunk is bedoglott, es egyik kollegam Matavnetet kenyszerult hasznalni ejszaka. Allitasa szerint 600byte/seccel tudott ftpzni a BME-rol, es 300-al kulfoldrol :-)
Ezert a Matav 12000Ft-ot+telefonszamlat ker. Na most tok jo, en is szidhattam valakit, es jo demagog voltam :-)
1. Az optikai kabelrendszer egyelore csak az 13. keruletben mukodik, oda 10 mega megy.
2. Az 5. keruletbol 2 megaval.
3. A http://goliat.c3.hu/bix oldal szerint 8 megaval, ami napkozben 6-7 megara telitve van nelkulunk is. :(