Angol ujsagok CD-mellekletei
Mondjuk az új brit Hammer CD-n ilyenek voltak most: My Ruin, Amen, Spineshank, Vast, Vandals, Plan A, Damage Manual, Earthtone 9, Napalm Death, 40 Grit, Sugar Coma, Occupational Hazard.
Ebbol nekem egyedul az Amen tetszett, ezenkivul elmegy meg az Occ. Hazard, a Vandals, meg talan a Plan A. A tobbi vagy gyenge, vagy absz. nem az en zenem.
Viszont hadd nyugtassalak meg,:-)) Supertzar, a novemberi melleklet sem lesz sokkal szinvonalasabb:
jo szamok:
(Spunge) (tuti jo kis ska punkos felgyorsulasokkal); aztan.. hat... nem rossz meg a Schindler (turheto power pop kisse furcsa nevvel:-); Pitchshifter uj szam koncertverzioja.
"elmegy kategoria": Lost prophets (eros FNM-behatasu bebibanda); AFI.
A maradek nalam nem jott be: Mudvayne (ugy indul, mint egy nyugis grunge szam, aztan elkezdenek osszevissza zajongani); The Haunted ( a zene jo, csak az enekest cserelnem le;-); Less Than jake, Downset; COF (ez nem az en zenem); Everlast: nem ertem mit keres itt, vegig se birtam hallgatni..
A Rock Sound mellekletei egy fokkal talan jobbak:
az elozo 11 szamabol 4 hatarozottan jo: Papa Roach, Pitchshifter; Earthtone 9 (8 perces szam, de meglepoen jo), es ami nekem a legjobban bejott: Fifth amendment.
Ezen kivul volt rajta: Soulfly, My Ruin, Pissing Razors, Therapy? (He's Not the kind...Andy Komar Lacis manirokat mutat..;-( mi johet meg..:-( ) ;Vast (Blue, ami szerintem tiszta britpop); egy Lowgold nevu nyal, meg a Vandals, akik legalabb aranyosak.
A mostani rock Sound mellekleten 12 szambol 6 tok jo:
Sunna; ...And You Will Know Us By The Trail of The dead; Slash's Snakepit; J mascis @ The Fog; Spineshank-nek is jo ez az uj szama, meg meg van egy October Rust-os Type o szam, ami termeszetesen hatalmas.
"Futottak meg": The Bardo, COF, Downset,Regular Fries, Everlast, + egy At The Drive In szam, ami nekem nem jon be.
Osszesegeben tehat nem mondanam, hogy az itteni valogatasokat teletomik jo szamokkal, viszont idonkent tenyleg van rajtuk egy, jo esetben ket jo uj banda.
Szoval, Sowhat tuloz szerintem..:-))
Masfelol, Supertzar, lehet, hogy egy ilyen valogatassal nem lehetne eladni az MHH-t, na de azert azt se felejtsuk el, hogy az olvasok olyan bandakra kivancsiak, amikrol mar olvastak a lapban. Es igen, jol sejted, :-), most jon a szokasos szemrehanyasom,:-) hogy ignoraltatok annak idejen pld. az egyes Vast lemezt, ami pedig mindenkeppen megerdemelte volna a figyelmet.
Vagy hogyan lehetne elvarni, hogy erdekelje otthon az embereket egy Plan A, amikor effajta zenekrol utoljara kb. a Wildhearts lemezek megjelenese idejen hallhatott az MHH-bol. Pedig azota megjelent pld. egy 3 Colours Red debut (1997), amit vetek figyelmen kivul hagyni....