gyak Creative Commons License 2000.10.30 0 0 4349
Magasabb művészeti szempontokról a tribute esetében egy számnál lehet beszélni, mégpedig az utolsónál:))))))

Én egyébként jól végigrágtam magam az anyagon és néhány első benyomást felnyomok ide, és majd holnap felrakom az egészről a véleményem. Lecc fájt!

Abszolút kedvencek, első hallásra: Strong, Very Bad Things, Hooligans, Nyers, Gorilla

Abszolút rossz: Anima, Plastic O'Hara, viszont ez annyira szubjektív, hogy az alternatív, elektro rajongók tuti kultuszként kezelik majd az ő feldolgozásaikat. De tény, hogy nagyon sok munkát rakott bele minden zenekar.

Egyébként a feldolgozók fele hard rock, metal, és punk/hc(VBT) így határozottan nem rossz az arány. Ennyi széles látókör meg kell, nem?

És ami miatt jó, hogy nincsenek öreg metálos csókák, az a Mood, amely zenekart, ha zeneileg nem is szeretem, nagyon jó kis bandának tartom és tisztelem, de amit itt műveltek, azaz simán eljátszották az eredeti AC számot, csak rosszabbul, azt nem értem. Miért nem valami jó kis Down stílusban?Némileg idegesítő. Tudnak ők sokkal jobbat is. Na, és akkor mit várjunk a Pokolgéptől vagy a Demonlordtól, ha egy ilyen, a periférián egész jól egyensúlyozó(értsd, a NWOHHM rajongóknak és modernebb arcoknak is bejövő) zenekar lusta arra, hogy egyénibbre, tényleg teljesen a saját arcára(vagy valami meglepő másra) formáljon egy számot? Ez nem annyira provokáció, aki hallotta már, vitassa már meg velem, igazam van-e?És mély tisztelet viszont a Strongnak és a Hooligansnak, akik viszont nagyon jól megcsinálták.
Supertzar, te hallottad. Szerinted?
Mellesleg ez az Action Zanával ACDC-t, nagyon beteg ötlet. Nagyon-nagyon. Nem is. Dark fantasy. Lidérces álom...:)))

Ja és nagyon jól szól a lemez és ez még csak nem is a végső master. Végre van egy fiatal hangmérnök Hidasi Barna(és tettestársa Regi) személyében, aki megmutatja a vén trottyoknak , hogy lehet jól szóló magyar Rocklemezt csinálni.
Neck Sparainék Barnát egyébként csak Terry Date-nek becézik. Tényleg, az új neck Sprain bitang állat lesz!
Lehet hogy jövőre jó évünk lesz?
Ó, és a Fresh Fabrik is nagyon jó.
Sőt, a Without Face is.
Na ennyit mára.

Előzmény: VA (4335)