DaDrill Creative Commons License 2000.10.29 0 0 375
Kedves MINDENKI !

Örömmel közlöm a nagyérdeművel, hogy a DaDrill VS Vadalma meccs végetért, mindenki számára kielégítő eredménnyel.

Kedves Vadalma !

A szép üzenetet megkaptam, érző szivemre hallgatva természetesen minden rondaságot elsöpört az idő homoksivataga.

Csak még annyit (és utána néma csend): nem akartam semmit sem "megtorolni" - kissé túldramatizálod ezt az egészet -, mindössze az a bizonyos megjegyzésed katalizálta ki belőlem a (jogos?/jogtalan?) dógokat.

Az Isaac Hayes film még a vérvörös 80as-alámondós-lengyelpiacos-diszkókannibálos években érkezett hozzánk, és nagy népszerűségnek örvendett. Címe (vagyis hogy a "narrátor" mit talált ki neki) - erről gőzöm sincs. Azoknak a mindent-gyűjtőknek, akik azokban a daliás időkben már aktívak voltak, és semmit le nem törölnek, talán még ma is megvan. Azt tudom, hogy most volt Amerikában belőle "re-issue".

2 nick: ha az ember újratelepíti a Windows-át, és a különböző passwordjait meg mifenét az Outlook Expressben tartja, megeshet, hogy azok onnan kitörlődnek, és kénytelen más néven újra regisztráltatni magát (e tényt aláhúzandó, szeretnék rámutatni, hogy DaDrill csak akkor kezdett hozzászólni, mikor A_Góré már kimúlt - vö. hozzászólások időpontjait)

Filmek elérhetősége: erről ejtettem néhány infót magánban.

Az Ebolás analógiával meg nem volt semmi bajom - ha csak az nem, hogy gyenge... :)

W

Előzmény: VadalmaX (374)