Red Squad Creative Commons License 2000.10.28 0 0 35
'Attól még az Oasis egy arctalan parasztbanda marad.Csak a botrányokból/csupaszseggmutogatásokból tartják fenn népszerűségüket."

Erős túlzás. Az Oasis igenis sokat fejlődött zeneileg 8 év alatt. (Tudom persze, hogy ez éppen egy Guns topicban röhejes hangzik)

"Stradlin meg Slash is valóban jól tekertek, de azért egyikük sem volt egy Jimmy Page, valljuk"

Hát egy bizonyos (elég magas..) szint felett már nehéz különbséget tenni gitáros és gitáros között. Nekem Slash mindigis "A" gitáros volt, nem csak a tudása, de a stílusa alapján. Az az ember egy jelenség, zenekar a zenekaron belül. Most is előttem a kép a November Rain klipjéből, a szólós rész, ahogy Axl gyilkolja a zongorát, Slash meg iszonyúan nyomja. Az igen, nálam ettől (is) nagy egy gitáros.

Szóval akkor "folyamatban van" valami lemez, de sajna a cikk alapján ez csak valami kínszenvedés lehet, ha lesz is belőle valami, az is csak valami erőltetett, kipréselt dolog lesz. Persze remélem, hogy nem, csak félek, hogy egy dicstelen visszatérés többet ártana, mint használna.