Riker Creative Commons License 2000.10.28 0 0 66
Hali!
Egynapja jatszok en is a jatekkal. A grafikat tenyleg elrontottak, nagyon sulyos hibakat csinaltak benne. Az egysegek anmacioja alig all par fazisbol. Nezzetek csak meg, hogy zuhan le vagy fordul meg egy csapatszallito repulogep. Emlekszem a C&C1-ben azzal toltottam el a jatek legelejen egy kis idot , hogy megszemleljem, hogyan mozognak, kanyarognak a jarmuvek. Nagyon jo volt megcsinalva. De itt meg nevetseges.
A palya is el van cseszve. Hol egy jol megrajzolt focipalya hol meg egy gyengen megrajzolt folyopart.
Az egysegek is eleg gyengek. Hulyen neznek ki a tankok. Szinten a C&C1-et emlitve ott brutalisan neztek ki a tankok, es ha egy mammuttank melleallt es konnyutanknak, a kistank egyszeruen eltorpult a mammut mellet.
Es meg eleg irrealisak is az egysegek. Teleportalo katona, serthetelenseg stb.
Van nehany dolog viszont, ami hatarozottan tetszett a jatekban. Ilyen peldaul az epuletek megszallasa katonaval. Ez egy realis dolog, es uj taktikat ad a jatekos kezebe.
De jo otlet az egysegek fejlodese is. Bar azt nem tudom, hogy komolyabb multiban mennyire tudnak majd felfejlodi az egysegek.
A lejobban kinezo egyseg szerintem is a SEALek. A robbanas is jol nez ki.
Az anyahajok is poenosak, csak szerintem keves a repulok HPje. Szinte mind elhull egy csapas utan.
Az atombombat sajna eleg gyengere csinaltak. A vihar viszont eleg hatasos.
Jo otlet az is, hogy a ket felnek mas egy kicsit a banyaszo gepe.
Arrol, hogy ajatekban mennyire lehet taktikazni, arrol meg nem tudok irni, meg keveset jatszottam. Egyelore ennyit. :)

Bocs, hogy kicsit sokat irtam.
Riker