Tenyleg csucs a gem, harom napja megvan es csak annyit tudok mondani: szuper.
Remelem akik mar jatszottak vele, eszrevettek a tok uj hagredszert (csiripelnek a madarak, bognek a motorok, szirenazik a rendorauto, bagoly huhog a kihalt esti falvakban, vizcsobogas - tiszta AOE :)).Ez pedig Rephyxnek:
Nem ertem, hogy EGYESEKNEK mi a baja a grafikaval? Nezd meg milyen kibaszott jo az epuletek es mindennek a kidolgozasa! A TibSunban mindez loszar volt, itt minden szep szines raadasul. A fak is tok szepek. Meg a terep is. Hogy nincs femes hatas? :))))))))
Nezd meg a Grizzly Tankokat hogy csillog a femreszuk. A Red Alertben nem hiszem hogy femet lathattal, csak egy halom piros pixelt...
Akkor pl tok kiralyak az osszeomlas animok. A jatekban csak a hires epuleteknek van ilyen, a normalisaknak nem (ez ahogy megtudtam amiatt van mert nem akartak meg ennel is magasabb rendszerkovetelmenyeket). En megtalalatam a mix file-okban a construction yard, az allied barracks, a prism tower es a tesla coil ilyen animjat - tok jok :)
Szoval nem kell a grafikat pocskondiazni, nagyon szep az ahogy van! De mindenkinek megvan a maga velemenye es elmondhatja :) Ahogy nekem is :)
Naszoval
A WW vegre a regi format mutatja!