soltib Creative Commons License 2000.10.28 0 0 67
Hali

Szóval én most vagyok végzős a suliban, és kijavítanék pár dolgot, amit úgy megláttam itten. (szépm magyar mondat, nem hiába a Frankie a magyar tanárnőm:) Szóval mágneskártyáról szó nincs, teényleg nem tudom melyik lüke találta ezt ki. A security szolgálat nem biztos hogy drágább, ha végiggondolja az ember. Mert pl hétvégén nincs security, a portásszolgálat akkor is működött. Kettő, a security a környéken az összes sulinak kijár, nem a VPG találta ki, tehát az önkormányzat gazdálkodja ki, és nem az iskola. Egyébként azzal még mindig egyet értek, hogy a Rácznak messze nincs olyan tekintélye mint a tiszavölgyinek volt, sőt megkérdőjelezném, hogy van-e neki.
A PaGyu mostanába tényleg bekeményít, a legutóbbi húzása az volt, hogy a fölsőbb évfolyamok órájára benyitott, és lezavarta azokat akiken nem volt papucs, vagy mellény... Mindenki ki volt borulva, főleg a tanárok... Szóval, enm tudom hogy ennek mi értelme, ez már tényleg faszság. Elfogadom hogy van mellény és papucs (bár nem értek vele egyet). 1bként az egyik legnagyobb hülyeséget, ami a suliban van, asszem még senki nem írta: a heteseknek kell takarítani.. Nem tudom hogy jól tudom-e, de asszem ez csak a ma iskolánkban rencer... Na most ennyi, csáó

Solti