VadalmaX Creative Commons License 2000.10.27 0 0 325
nemtom, miért sux a Demonia, talán mert az eladó képtelen az artikulált beszédre és úgy néz ki, mint Beavis és Butthead sísapkában, vagy mert kevés kazettát lehet megvenni, vagy mert a borítók százszor átfénymásol papírcetlik, vagy mert halál illegális az egész hely,
más okot nem tudnék elképzelni, mivel a filmválasztéka egyszerűen lenyűgöző, és én most a legális hazai tékák (Odeon, James Dean)kínálatához viszonyítok, ezt nem szabad elfeledni, nem pedig a Soho kiváltságos horrorbarlangjaihoz:-(

az meg, hogy mi van benn ezer éve a honban, elég relatív, említhetném például az Ebola vírust, állítólag van belőle egy kémcsőnyi a szegedi orvosi egyetem járványtani laboratóriumában, egy ezerszer lezárt páncélszekrényben, amihez néhány kiváltságos kutató néha hozzáférhet, ilyenkor megnézegetik mikroszkóp alatt, kiverik a farkukat közben, büszkén elörvendeznek azon, milyen ritka vírusra is fröccsent épp a magjuk, aztán hazamennek boldog mosollyal arcukon, de ettől még én igencsak meglepődnék, ha mégis elkapnám valahogy...

szóval hagyjuk az ilyen szőröstökű sznobdumát szerintem a víz alatt száradni