csahos
2000.10.26
|
|
0 0
272
|
Drága tonio et. Persze, hogy aki 1990 előtt született, de 1945 után, az beleesett a kommunista szabványosításba és nem sok eséllyel küzdhetett ellene, mivel jogalapja sem volt rá, maximum a szülei elbeszélése alapján. Emberi jog az ellenkezés az el nem fogadottal szemben, de szart sem ér a harag hatalom nélkül. Engem igazából nem érdekel, hogy te et. mi vagy, voltál és leszel, csak szeretem pontosítani a dolgokat, mivel minden párton kivűlállóként (múlt, jelen, jövő) túl sok olyan véresszájú hős nyilatkozatát olvastam, aki elfelejtette a párt múltját és ismerek olyan 56-ost, aki részegen esett bele tanoncként az egészbe és most hősként ünnepelteti magát. Ez az emberi alaptermészetből fakad, többnek mutatnia magát, mint ami a való. Mellesleg inkább vállalok minden szégyenteljes politikai jelzőt, minthogy beálljak hozsánnázni a hazugok közé. (értsd. jelen, múlt, jövő). Felháborítónak tartom és neked mint végzett jogásznak hasonlóképpen kellene gondolkoznod, hogy a szelek fordulásával mindig előkerülnek olyan emberek, akik a lakosság gyereknek nézésével hazudnak. példa: egyik főiskolán (idén) az évnyitón politikai államtitkár értékelte az infláció és gazdasági élet alakulását az első éveseknek. Ők elhitték, de a tanári és előadói kar szétrobbant d ühtől, mivel magasan végzett közgazdáknak hazudott az illető folyékonya, tanúbizonyságát téve a hozzá nem értésének és ezáltal az alkalmatlanságáról. ps. ha úgy érzed megsértettelek akkor sorry, nem ez volt a cél. |
|