Nem tudom mindek írogatok ide...
Üdv malac!
"A játék célja az,hogy megtudjuk mi a cél...erről szól Manson"
Hát ez fantasztikus:))
Szerintem ez nem elégséges cél. Ez egy nihilista baromság. Most már ideje lesz megint összevesznünk, mert az újak kezdenek teljesen félreismerni:)))
Egyébként még nem említettem, hogy az egyik interjúban, mikor azt kérdezték tőle, hogy mi a véleménye a környezetszennyezésről, meg az üvegházhatásról, valami ilyet mondott, hogy "szarok rá, mi is szenvedünk eleget, szenvedjenek az utánunk jövők is", vagy valami hasonlót. Ezzel sikerült végérvényesen "belopnia magát" abba a jég szívembe... Az ilyeneket falhoz kéne állítani.
Ja, említettem már, hogy azok a columbine-i kölykök nekem egy kicsit szimpik voltak mindig is?:))Mikor is csinálták a dolgot? A Führer szülinapján??:))
Én mindig is tudtam, hogy ezekhez nem lehet köze Mansonnak, mint ahogy az ki is derült.
És Wincuskával ellentétben nekem még a zene se tetszik. Nagyon nem.
Abban viszont szilárdan egyetértünk, hogy nincs szükség olyan "agyatlan, de lázadó" típusú emberekre(amilyet Wincuska is említett) akiket Manson és a hozzá hasonlók futószalagon gyártanak.
Keresné meg inkább egyedül az életcélját. Csak az a gáz, hogy Mansonba jó adag exhibicionista hajlam is szorult, úgyhogy ő erre sajnos nem nagyon képes.
Üdv: Raven