marani Creative Commons License 2000.10.25 0 0 4506
Bocsika, hogy nem adtam választ a kérdésre, de paulina fotójának pontos elérhetőségét az engedélye nélkül nem adhatom ki. Még a végén engem is a megölendők listájára tesz, mint szegény buchoShalinát (a helyet is csak azért mertem közölni, mert azt már más is megtette ezeken a lapokon). De nem túl bonyolult megtalálni, hisz' nekem is sikerült kb. 1 perc alatt. :)

Szintén bocs mindenkitől, hogy nem köszöntem el tegnap, de nem vettem észre, hogy kezdenem kellene a könnyes búcsújelenetet, mert lassan elüti az óra a 17-et. A melóhelyen sajnos nagyon "korlátoltak" vagyunk, csak 7-9 és 15-17 (pénteken 14-16) között van net. :( Az otthoni előfizetés még meglévő 15 percéből akartam áldozni az elköszönés oltárán, de odaültem az asztalhoz, nyúltam a gép bekapcsológombja felé, oszt' észrevettem jól, hogy nincs meg a gomb. Aztán rögtön szembetűnt, hogy a gép sincs meg. Mint kiderült, az öcsém elvitte alaplapot cserélni, úgyhogy semmi vidámkodás nem eshetett meg tegnap gépileg.

Pedig azt is be akartam jelenteni, hogy getomot le stipi-stopiztam. Kislány korom óta őt áhítozom. Rögtön beleszerettem, amikor megláttam a Csillagok Háborújában. A kisiskolás osztálytársnőim mind Mark Hamiltonba (vagy hogy hívják) voltak szerelmesek, csak én rajongtam getomért (a filmek stáblistáján érthetetlen módon Harrison Ford néven szerepel, talán ez a művészneve?), és ez azóta is tart.

Szóval getom, egyetlen helyes út áll előtted. A mostani barátnőt a Two szekcióból átcsoportosítani a one kategóriába, mert egyértelmű, hogy nem lehet más vágyad, mint beteljesíteni egy gyermekkori álmot. :)

Előzmény: getom (4490)