Cowboy Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1603
Természetesen nekem sem teszik, hogy csak gyakorlatilag két jelölt van, a többit számitásba sem veszik. (Nem mintha lenne egy harmadik, aki mindkét jelöltet zsebretenné!) Mivel Texasban élek, elfogult vagyok, de:
Górékám csak elnök akar lenni, mint “igazi” politikus igér mindent, ahogy szokás. Agressziv, pofátlan és mindenkit hülyének néz. Az elsö vita után a sajtó 3 esetet is kideritett, amikor Al teljesen átirta a történetet, mert úgy sokkal meghatóbb volt. Ha ö lenne az elnök, nem vagyok benne biztos, hogy egy világ konfliktus esetén nem “retusálná” meg a tényeket! Viszont szerintem amikor a Clintonról kiderült mit csinált, Ö csak falazott, nem volt annyira kemény, hogy felajánlja a szenátusnak, vagy ö lép le, vagy Clinton! (Egyébkent én sokkal súlyosabbnak éreztem azt a gátlástalan pénzgyüjtést, amit azóta is folytatnak, most a Clinton felesége részére. Szépen el is intézték a kinaiaknak a legnagyobb kedvezményt, tagadva, hogy ennek valami köze lenne a kinai adományokhoz. Pedig azok az üzletemberek állitólag a kinai kormány pénzét adományozták!)
Amikor a kubai kisfiút “átadták” a titkosrendörökkel körülvett papának, egy büdös szava nem volt az üggyel kapcsolatban.
A zsidó alelnökjelölttöl azt várja, hogy az amerikai zsidók rá adják a szavazatukat, ugyanakkor a sajtóban azzal puhitják a népet (elsösorban a feketéket), hogy milyen nagy dolog lenne egy kissebbségi elnökhelyettes.
Szóval eddig csak azt láttam, mint elnökhelyettes nagy fejbólogatással helyeselt, ha valami nem jól sült el, akkor:Nem én vagyok a fönök, én nem dönthettem! cimü mesét adta elö.
Bushnak azt veti a szemére, hogy a gazdagokat képviseli, Ö a középosztálynak mindent meg fog tenni. És a szegények? Vagy ök ugysem járnak szavazni, tehát nem érdekesek?

Busch: A papa sokkal szimpatikusabb, jobban felkészült volt. A fia nem kifejezetten árasztja magából az önbizalmat. (Bár nem értettem, miért álltak meg Irak elött. Ez nekem olyan volt, mintha 45-ben Németország határánál megálltak volna ünnepelni, hogy gyöztünk, felszabaditottuk Európát.) Egy tény, amikor a kormányzóságért indult, megigérte, ha megválasztják, alá fogja irni a fegyverviselési engedélyröl szóló törvényt, amit elödje mindig megvétózott. Be is tartotta a szavát.

Cowboy