szalonna Creative Commons License 2000.10.24 0 0 153
Kedves zöld agyar!

> Úgy látszik nem érted az eseményeket.

Miböl gondolod, kedves zöld agyar? Fel sem merem tételezni, hogy abból, hogy más a véleményem, mint Neked.

> Akik a BM. et elővették azt azért tették mert a > fia az SZDSZ.-ben képviselő.

Ezt bizonyítsd már be, légy szives. Hogy hasonlatot mondjak, Clinton sem mondhatta, hogy csak azért jelentettetek fel, mert elnök vagyok... Alá kellett vetnie magát a procedurának, punktum.

> Tehát nem én
> csinálok belőle pártpolitikát hanem akik
> állandóan ezzel hadonásznak.

Mint lejjebb írtam, aki egy társadalom reflektorfényében van, azt könnyebben kezdik ki. Hogy hasonlatot mondjak, egy benzinkutkezelö ügyét nem kapja fel annyira a sajtó, mint mondjuk Clinton és Monica ügyét.

>A véleményem benne van a topic elején, hogy
>felelősségre kell vonni mindenkit aki
>emberiségellenes bűncselekményt követett el és
>meg kell bűnhödnie.

Helyes, helyes.

> DE NEM PÁRTPOLITIKAI
> SZEMPONTOK SZERINT VÁLOGATVA AZ ÁVOSOK KÖZÖTT.
>Aki ilyet elkövetett azt mind bíróság elé kell
>éllítani.

Szóval Clintonnak azt kellett vona mondania, hogy nem jelenik meg a bíróságon, mert pártpolitikai szempontok miatt szemelték öt ki?

Egyébként igazad van, sorban a többi ellen is lehet vádat emelni, ha lesz vádló. Nem mindegy, hogy kin kezdik? Miért?

>Felhívtam a figyelmedet BM. az első ÁVH.-s akit
>felelősségre próbálnak vonni, hol a többi?
>Egyedül nem Ő terrorizálta az egész országot.
>GYerünk a többi folyamatba lévő ügyet írd be.

Ez a naivság bizonyos - számomra túlzottan magas - fokát árulja el, kedves zöld agyar. Clinton vajon mondhatta-e volna, hogy a többi elnök p.naügyét miért nem vitték bíróságra, nem beszélve a többi átlagamerikairól? Ez - a Te mércéddel mérve - kivételezés, tehát pikkoltak a szegény Clintonra.

Van egy dolog: A törvény elötti egyenlöség. És van egy másik dolog, a sajtó és a politikai közélet témaválasztásai. Egyik ellen sem lehet fellebbezni. Clinton jól tudta, hogy ilyen érvekkel, hogy "Tesmond, mér pont én?" és "Tesmond rám politikai okoból pikkelnek?" olyan nevetségessé vált volna, mint aki ugyanezt Bauerre kérdezi. Itt a vádakra válaszolni kell. Az öreg Bauer szvsz ezt tudja, mert ügyvéd, és szerintem egész életében készült a szóbajöhetö kérdésekre.

> Kérdéseidet írd be, mindre meg fogok válaszolni.

Ha olyan mélységben teszed, mint az eddigieknél, nincs sok értelme. Ugyanis eddig szvsz nem válaszoltál semmi olyanra, amit mondtam.

Üdvözöl

szalonna

Előzmény: zöld agyar (138)