Babaloo Creative Commons License 2000.10.24 0 0 300
Hát nem te tervezed a filmklubbot? Én csak a helyet, meg a technikát igyekszem elintézni, és néhány javaslatot teszek a programra. Na de nem vagyok én hozzáértő, sose csináltam ilyet, filmklubb tag is csak egyszer voltam, amiben ilyeneket nyomtak, mint a Madárka, másra nem is emlékszem, és az se ebben a városban történt. De szerintem kábé tíz film az jó lesz. De nem ám havonta, mert egy hónap az hosszú idő, ennyi idő alatt jól el lehet felejteni a vetítéseket. Szóval a heti rendszerességet ajánlanám.

Én egyébként a vegyes felvágott híve vagyok. Egyszer nevessünk, másszor sírjunk, aztán meg riadozzunk, utána hüledezzünk, végül pedig gondolkozzunk el a látottakon.

Ha horrorfilmről van szó, akkor nem számít a nyelv, tök mindegy, hogy nincs magyar forgalmazója ill szinkronja vagy felirata. Az ilyen filmekben elég sztenderd a szöveg. De mondjuk egy vicces filmnél, mint A pacák vagy a Nevem senki, vagy a Vad pálmák, ahol meg minden szó számít, nem árt, ha magyarul van, vagy felirattal. Csak magamból indulok ki, amúgy.

Előzmény: leos carax cornelius (299)