Hat igen, miert is probalna megerteni a drotcoci az en levelemet... amikor en csak 1 "Nobody" vagyok aki "wants to be somebody" vagyis nem vagyok merheto egy Mr. Superstar mellett.
A levelem 4 reszbol all.
Az elso reszben megszolal a "Adam" Vincent, es eliteli a rossz Mansont. Majd mindenkit aki ot valamire tartja, es azt mondja hogy "nem fogok behodolni ennek a Mediaistennek".
Az masodikban a "President" Vincent aggodik az ot korulvevo/szenvedo vilagert, amiben az EMBEREK nem tudjak megkulonboztetni a jot a rosztol.
Amiben "some of them want to use you, some of them want to get used by you, ... satobbi"
A harmadikban a "The Fallen" Vincent, beismeri hogy igazabol o is "azon a golyon ul, amit Istennek szantak", es rengeteg szabadidejet nehe meg Mansonra is pazarolja.
A utolso reszben "Superstar" Vincent radobben, hogy "TV szinenek" nincs igaza... nem szabad ilyen peldat mutatni a rothado tarsadalomnak, es ugy dont hogy Mark David Chapman stilusban fog vegezni a Mansonnal, es nem fogom sajnalni, mert "this is what you deserve" --- vagy legyen Mickey Knox stilus... tok mind1.
Na most jobb? eleg zavaros ahoz, hogy muveszi legyen?
ha meghallgatod a Valley of Death-ot, a vegen a Coma White-od elpusztul... en viszont a eszelyem vegen leszek igazan a csucson... szoval gyoztem! ;-)))
:-*