FixY!
> Egy technikai jellegu kerdes: Van nekem egy Siemens Profiset51-es telefonom. A gombokra felrakhato funkciok kozott talaltam ket erdekeset (ertsd: fogalmam sincs, mire jok ;-) )
> Az egyik a Read info text, a masik a Status...
> Meg tudna valaki mondani, hogy melyik mire valo? Es milyen esetekben lehet hasznalni oket?
Az info text asszem olyan szolgaltatas, mint mobilnal az SMS, azaz uzeneteket lehet(ne) kuldozgetni. A status a telefon allpotat mutatja meg, pl. ha be van kapcsolva az atiranyitas akkor mukodik, es megmutatja, hogy hova van atiranyitva, es milyen tipusu az atiranyitas.
----
Kolcsak!
> Egyéb nehézségek furfangos leküzdése után maradt még valami, amivel nem boldogulok. A (régi szép) analóg
>korszakban kiválóan bevált automata ébresztés: *55*óópp# nem működik, *55 után visszajön a vonal
Ha jol emlexem, Oplab azt irta, hogy ez a Netmodnal megy, es az Elconnal nem muxik. :-o
----
Oplab!
Az AOC-E, es az AOC-D nem zavarja az internetes kapcsolatot? Olyasmire gondolok, hogy analog eseten ha a hivasvarakoztatas be volt kapcsolva es bejovo hivas volt, akkor lebontott a modem.
----
HelpDesk!
Nekem is "Csak Onnek" van, es en sem lattam sehol a hanpostat megemlitve. Ez nem is zavarna, mert nem erdekel a hangposta, sosem hasznaltam. Ami viszont zavar, hogy ennek ellenere a szamlan megjelent, azaz kifizettettek! :-o Meg megvarom a kovetkezo szamlat, ha nem irjak jova, megyek reklamalni. Valamint a keszulekberlet is megjelent, pedig visszaadtuk a keszuleket. :-(
Szinten, ha nem irjak jova, ezt is megreklamalom. Arra rajottem, hogy sokkal hatekonyabb a reklamacio szemelyesen, mint a 1212. Itt egy nagyon rendes, szimpatikus no van a matavnal, nem mellebeszel, hanem megprobal segiteni, es intezkedik. Remelem legkozelebb is o lesz.
Mas: Kiderult mar, hogy az AOC-D es az AOC-E valoban ingyenes?