Kedves macisajt99!
Örvendek, hogy vannak még olyan emberek is akik, tudják azt, hogy mindenre van megoldás és nem adják fel rezignáltan mint jó magam.
A topicra pedig tényleg bárki is bejöhet. Zz szívesen lát mindenkit aki gyarapJtja topicja halhatatlanságát.Mikor már-már elsüllyedne, akkor hirtelen megnyit egy- egy csámcsogásnyiravaló új témát ugyanabban a topicban...
A valóság az, hogy már annyi "román nemzeti érdeket és méltóságot sértő" gondolatomat tettem itt közzé, hogy a román btk alapján bármikor letartóztathatnának, legalább 5. évre szoló börtönbüntetésre itélhetnének.
Nem kivánok belemélyülni steril fejtegetésekbe.Addig ameddig az emberek beszélgetnek nagy baj még nem lehet. Mikor már beszélgetni sem fognak, akkor már értelmét veszti minden.
Én tényleg nem ismerem a megoldásokat de az a valóság, hogy nem is akarok ilyesmivel foglalkozni. Én nem erre születtem. De rablóbetyár sem lennék a román országgyülésben, jobb tennivalók híjján.
Hogy neki keseredtem és neki busúltam, az igaz. Hát igen ez van.Bánt és zavar, hogy az erdélyi magyarság sorsa ennyire megingott. Nem fog kivándorolni mint a 1,5 millió magyar Erdélyből, de elég ha megteszi az elitje és aztán kinek fognak "képviselni" a jelenlegi R.M.D.SZ -es úrak. Már csak a székelyek maradnak mert a szórvány maholmap már kidől egészen.
Az általad említett hátramaradottak ábrázatáról pedig csak röviden annyit, hogy - hát végül is nem, mert szeretek jól nevelt lenni...
Kösz, hogy a nickemet újból tiszteled...
Üdvözlettel