_Zoltán_ Creative Commons License 2000.10.22 0 0 157
Bár Juve-drukker vagyok, azért remélem tőlem is elfogadjátok a meccs leírását...:-)))
Az első félidőben a Juve nagy fölényben volt, mintha hazai pályán játszottak volna. A Milan nem tudta megtartani a labdát, képtelen volt támadni, ellenben a szürke mezben játszó Juvésok sorra alakították ki a helyzeteiket. Az első félidő 40.percéig kellett várni a Milan első megnyílvánulására, egy szabadrúgás utáni beívelést fejelt Guly kapufára. Na, ennél a helyzetnél rendesen leizzadtam! A 2.félidőre felpörgött a Milan és két perc alatt szerzett két gólt. Ekkor már lélekben én is feladtam, de a frissen beállt Trezéguet egy szép támadás végén gólt fejelt. Még volt hátra húsz perc és a Juve tovább támadott. Bachini lőtt egy kapufát(igaz, a labda a partjelző szerint már a beívelésnél elhagyta a játékteret), majd Zidane riogatta Abbiattit. Aztán amikor a 90.percet elérte az óramutató, jött Conte és egy 20 méteres, jól helyezett lövéssel szállította a teljesen megérdemelt egy pontot a Juvénak- ami könnyen lehetett volna három is a játék képe alapján. Jó kis meccs volt!!!
Előzmény: TOMBOY (154)