barnetto Creative Commons License 2000.10.22 0 0 675
Udv a T. Tarsasagnak!
Hello matav! Igy, csupa kisbetuvel. Ocsmany modon vert at az uzletkoto augusztus 29-en, mikoris felhivott telefonon, es megprobalt rabeszelni az isdn vonalra. Irasbeli tajekoztatot kertem a feltetelekrol, de azt mondta a holgy, erre nincs ido, mert csak a honap vegeig tart az akcio, de legyek nyugodt, a magasabb elofizetes mellett ket evig kapok havi 2500 Ft engedmenyt, es igy csak par szaz Ft-tal kerul tobbe nekem. Es milyen szuper, 128 k, meg 2 vonal, meg harom szam. Gyanus volt a dolog, tobbszor is rakerdeztem a parameterekre, koltsegekre, de aztan gondoltam ugyis kuldenek egy szerzodest, abban le lesz irva minden, es majd eldontom a dolgot. Ehhez kepest egyszercsak hopp!, es felszereltek a berendezest. Persze rogton nem ment az internet, masnap a tavolbol lecsereltek a modem programjat. Ez megint nem tetszett, ennyi erovel a gepemben is matathattak volna. A fax nem mukodott, a sebesseg persze csak 64 k. Aztan megjott a szerzodes, hogyazonnyombanalairvakuggyemvissza. A szerzodesben a ket eves kedvezmeny elbol kontrazva van valami 15 %-os verzioval. Na, mindegy ezt meg vallalom. A 128 k-ra 11 e forintert/ho elofizethetek, ha akarok. Ez mar durva, az uzletkoto holgy errol nem tett emlitest. De jol van, meglatjuk, meg nem kuldom vissza a papirt.
Aztan megjott az elso felhavi szamla, es benne hivoszamonkent 450 Ft+Afa idoaranyosan. Errol a szerzodesben sincs egy hang sem. Huhh, ez mar tul volt a turokepessegemen.
SZANDEKOSAN hazudtak nekem, megprobaltak atverni. Nem sokkal, ugy evi 20 e forinttal. Hat, nem fog sikerulni, nem irtam ala, most kertem az eredeti vonal visszaallitasat. Ilyen uzletpolitikaval a matav hamar megerositi a majdani konkurenciajat.

barnetto

Előzmény: MATÁV Rt. (665)