Hát igen, nem esik. Valójában már egy kicsit mérges voltam magunkra is, biztos azért nincs eső, mert pesszimisták vagyunk - mondtam magamnak. De beszélnek itt már minden hülyeséget. Van aki azt mondja, h azért nincs a Dél-alföldön még annyi eső se, mint máshol, mert a dolog összefügg azzal, h tavaly ilyenkor az amcsik a határunknál bombáztak. (De jó is volt hallgatni esténként a repülöket, hallgatni a puffanásokat, a szerencsések még a tűzben is gyönyörködhettek..) Mert a rádioktivitás nem engedi, h essen. Tudod volt ez a tavaszi rádioktivitás-dolog, de elmaradt a többi. Én ezt nem hiszem, de hát már kínjában mindenki minden hülyeséget kitalál magának itten.
Kösz a gránátalmás jegyzetet, Oxalis esszéjéhez nincs mit hozzátennem. Részemről másnap el lett ültetve, úgy ahogy Édesanyád javasolta, szélvédett, de napos helyre. Szerintem meg fogja fogni. Outdown ill. barnetto tanácsait is meggondolom, kipróbálom. Nekem a dédszüleimnek volt Kiskundorozsmán régen gránátalmája, dehát költözködés meg házépítés, kiszáradtak. Az érdeklődés innen jön, régebbről.
Még egyszer köszönöm a gránátalmát és az igen kedves-segítőkész tanácsaitokat.
Oxalis elnézést kér, ez a komló igényés véletlenül, nem szánkékoltan, kicsit követlődzőre sikeredett, bízik és én is bízom benne, h nem értetted félre, kedves onobody.