Welcome to the jungle,Microsoft Win...cuska...
Kicsit zilalt velemenyedet osszefogom:
"Manson ocsmany formedveny,utanozza bowie-t,NiN-t,a zeneje nagyon jo,miert ilyen agressziv,egyetertek a mondanivalojaval..."
Minden masodik mondatod megcafolja az elsot.Abban igazad van hogy egy manson polos kiscsavo csak menozesbol hallgat ilyesmit,ezt mar en is kifejtettem nehany beszolassal alabb.
Trent zenejehez abszolute nem hasonlit a manson zene, esetleg abbol fakadoan vannak benne Nin-elemek mivelhogy Trent volt az elso 2 album producere,es sajat otleteket vitt bele (mint minden producer).
Manson mindig is kiallt a gyokereiert :) vagyis beismerte hogy ez es ez a zene nagy hatassal volt ra es ez fellelheto a sajat
muveiben is.Tehat konkretan beismerte hogy bizonyos zenek nyomot hagynak albumain.
Azt viszont valoszinuleg nem tudtad hogy Bowie,Alice Cooper,a WASP es Trent is pozitivan nyilatkozott Manson kiserleteirol.
Ja egyebkent nincs tetkom,se mansonos se semmilyen,nincs egy arva poszter sem a falamon,nem vagyok oda ezekert.Szamomra a tartalom fontosabb a kulsosegeknel.
En amikor eloszor hallgattam Mansont,akkor semmit nem tudtam rola.Belehallgattam az Antichrist lemezbe,aminek mar a boritoja is megfogott (a kazis boriton csak feher fekete kep van,semmi szoveg,allbumcim..)
Ez megadta a hangulatot es a vegen alig tudtam felallni a kazi mellol.Azota legalabb 500 alkalommal meghallgattam ezt a lemezt de meg mindig nem unom.
Raven-t nem ismerem szemelyesen.