Pézsmabölény Creative Commons License 2000.10.20 0 0 44
Bizony-bizony Kedves macisajt99!

Egy dolgot biztosan tudok. Ez igy nem müködik ahogy Te kérded tőlem. Ilyeneket már csak a valamikori leghiresebb "román állam és jog történet" tanár szokott tőlem kérdezni. De szerencsére Ő már rég megbolondult.De akkor mégis, hogy müködik?

Én szeretnék egy önálló Erdélyt, de ahogy Te magad írod az én szóhasználatommal élve: több mint valószínű, hogy nem lehetséges. Olyan ez mint amikor évek múlva rájössz, hogy más asszony is jobb lett volna mint ez a jelenlegi, de már késő, nem lehet rajta változtatni, nem engednének a gyerekek. Tehát derék macisajtos99 - kém hát vedd úgy, hogy néha-néha számolni kell még azzal is, hogy az egyszerű billentyű kopogtatók is beszoktak jelentkezni ide a netre, még ha incognitóban is az úgynevezett "cocktail" szünetben.

Ki intézgesse Bukarestben az "úgynevezett közös haza ügyeit"? Kinek haza ez a történelmi anekdotának nevezhető ország? És megint, kinek közös ügy? Hát azoknak akik hisznek a közös hazában.Hogy miben hisz Frunda György az szerintem már csak rátartózik, addig amig nem beszél erről a tömegeknek.

Nem tudom, hogy milyen politikával fogunk "Mi erdélyi magyarok" egyáltalán átmenekülni a 22. századba. De azt sem tudom még ha egyáltalán minden erdélyi magyar egyáltalán át akar menekülni a 22. sz. - ba. Van aki már rég átmenekült, de "csak" Magyarországra vagy mások "már" Amerikába, Canadába vagy Ausztráliába. Annyit viszont tudok már én is, hogy mit múlasztanak el az R.M.D.SZ -es "válogatott cigánylegények". (újból elnézést kérek minden tiszteséges cigányembertől a szándéktalan kifejezés használata miatt)Többek között elmulasztják önmagukat és velük eggyütt engemet is.

Üdvözlettel kedves macisajt99.

U.i.
Ha nehezedre esik kiírni, hogy Pézsmabölény(ami bölény nincs, csak túlok) akkor írdd ki inkább azt, hogy bölény mintsem azt, hogy pézsma. Nem szeretném ha valaki azt képzelné rólam, hogy mirigyváladéknak adom ki magam.