rezgaras Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1442
by az ex bhv írta:

> A FREMO szabvány nálunk nem életképes mert itt minden modul szabványa 901/H /Normen > der EuropÄtischen Bahnen/ .

Hát azt nem állítanám, hogy nem életképes, de ha már van egy tényleg elterjedt szabvány, akkor persze jobb ötlet azt követni. Ezt a 901/H-t hol jegyzik? A NEM honlapon nem találtam.

Nem tudom, ezt mikor találták ki, de vajon akik rendszeresítették, megnézték-e azt is, mi van a kerítésen túl?

De azért még így sem biztos, hogy teljesen meg kell válni a Fremo gondolattól. Jó lenne megnézni, hogy a 901/H is olyan jó-e. Ha nem, akkor bármikor lehet átmeneti darabokat készíteni. Én inkább attól félek, hogy ez a téma is, mint minden más kis hazánkban, táborokra szakadáshoz, és együttműködés helyett veszekedéshez fog vezetni.

> És senki nem épít FREMO szabványban /Magyarországon nem szabványos!!

Ezt én belátom, de egy szabványt csak akkor érdemes követni, ha az jó. Ezt elôször szeretném látni.

Egyébként olvasd el figyelmesen, amit írtam. Nem állítottam sehol sem, hogy a veszprémiek voltak az elsôk! Ha ti voltatok, hát úgy legyen, ezen nem akarok vitatkozni, mert semmi értelme.

Előzmény: by az ex bhv (1440)