VVincuska Creative Commons License 2000.10.19 0 0 64
Hat mindenfelekeppen erdekes temat lehetne itt kostolgatni ebben a topicban.
Bar ez a Drotcoca meg a masik kozotti 'osszetuzes' nem sok tanulsagot sugaroz magabol.
... es drotcoci ne vedjed legyszives azt a remiszto muanyag Trent Reznor kiserletet ... aki

azt kepzeli magarol, hogy o a davidbowie.
nezz csak ra!? igy akarsz kinezni? eppen a Mansonnak olyan a zeneje, amivel a mi kereszteny erzekeny lelkunket nem szabadna terhelni!

miert kell elemezni szegenyt egyebkent is?... a gyerek mond valamit, erre odaul csomo

'tanult' egyetemista, es elkezdik boncolni a mondatait, es eppen ugy dicseri/anyazza amilyen kedve van hozza - mi pedig elhisszuk amit irnak ebben a sok hulye Psycho analizisban...
"igen Manson ranezesre hulye, de belurol fakad az ertek." nagy lo....

valamelyik nap lattam 1 kiscsavot a metron, magassagabol, es a hatitaskaja meretebol, volt vagy 14 eves. rajta egy kopott Portrait of an American Family polo, taskajan meg szep piros, frissen tanult betukkel felirva - Marilyn Manson.
nemhiszem, hogy a kissrac otthon elemzni a mansont, max annyit tudhat rola, hogy aszondik ez a csavo mostanaban kiraly, na meg a felsosokon amugy is manson tetko van (ez vagy te Drotcoci?), nekem is az kell. es akkor talan szeretni fognak. vagy nemtudom. keresi onmagat o is mint a topikunk hose?
o lenne az a "Young Believer... the Target Audience"?

ja... amugy is ismeritek egymast fiuk a sulibol/melobol es itt elitek ki a vita-vagyatokat?
mert ha mar jol bevalt parbeszedbe csoppentem bele, akkor bocs ;-)

ja a Manson fele sajat velemenyem...
a zeneje (igen, ahogy mondjatok... Ramirez zeneje) egyre jobb, kimondottan hallgathato, persze nem igazan talaltam benne valami evekig aktualis melodiat meg ilyenek, bar szerintem nem is arra gyur a gyerek... neha ez is kellhet a sok radiobol szolo Sterbinszki buzisag mellett.
a szovege, hat soha nem probaltam leulni, elolvasni a szoveget es megerteni.
bar hozzatartozik a dologhoz, hogy nem vagyok az a "naponta meghallgatom 5szor a Mansont mert o az en Jezusom" meg ilyenek. maradjunk annyiban, hogy tudok a letezeserol.
van egy-ket szam ami egesz jo, es nem azt akarom elerni, hogy megtudjam a Manson fele eszjarast, hanem ha erdekesnek talalom - ugy ertelmezem ahogy az nekem tetszik.
Igaza van ezzel az egyhaz-TV-felfogas filozofiaval, de nem kene mindig felhaborodva anyaznia, vegyen egy kis peldat Trent-rol, es kicsit fogja vissza magat.
ez az egessz elegge amerikai, nemhiszem hogy annyira meglennenk fertozve (mi kozep-europaiak) mint a sok hulye amcsi. asszem azert meg ebben az orszagban van egyeni felfogas is, es nem mindenki holmi TV-ben kivegzett faszi fejevel akar gondolkodni. (jolvanna Plaza cicak meg a macho pasijuk a kivetelek)
de amit ez a mai magyar TV elkovet velunk... anyam... na jolvan ez a tema mas topikra valo.
szoval Manson egesz jo gyerek, egyikk legjobb a kornyezeteben - persze a Spice Girls csajok meg az ex-Take That fiuk vetekszenek vele ;-)
bar vannak elegge durva szovegei, amit nemigazan tudom miert mond, es kicsit undorodom is neha tole... dehat had mondja, nem tehetek en rola hogy verte az apja vagy vmi hasonlo ... szoval had idezzek en is hogy ne logjak ki a sorbol...
"I saw that pregnant girl today... She didn't know that it was dead inside"
hogy lehet ilyet enekelni? szoval, olyan, nemtudom. bar maga a szam kiraly tenyleg, biztos hatasos is meg minden, de had ne akarjak megverni miatta senkit meg ilyenek.

Meg ha olyan kib....... sz... a helyzet is itt... in the Shadow of the Valley of Death.