Levike Creative Commons License 2000.10.18 0 0 4091
Hat az igen gyomorforgato, ha egy ilyen senkihazi diszno, mint mindenki Endreje kezdi el fikazni az Iron Maident...Ez nalam feler egy istenkaromlassal. Nekem reszben a Maidne valtoztatta meg az eletemet, es mindig meg fogom hallgatni, amit kihoznak, meg akkor is, ha a Bayley-s dolgok nem jottek be nalam.
De az uj lemez mindenkeppen a Maiden klasszikusok koze tartozik..igaz, kicsit nyugis, es mas, mint amit megszoktunk, sot par progresszivet istenito zenesz baratom le is primitivezte mar, de attol nekem meg nagyon is bejon. Tokeletes hangzas, szepen szol, Bruce jobb mint valaha, es hogy jo, azt mi sem bizonyitja jobban, mint hogy a mai napig rengeteget hallgatom. Eloszor en is valami uj Seventh Son-t, vagy ilyesmit vartam, de az ido eldontotte, hogy igazi Maiden album ez, megpedig a legjobbak koze valo. Ajanlom Paksinak, hogy hallgassa meg jo sokszor, mielott studioba vonul.
Ha fele annyira igenyesre fogja keverni az uj Ossian hangzast, akkor a rajongoi maris el fognak elvezni...egymas utan vagy 10szer.

Levi