acidangel
2000.10.18
|
|
0 0
4090
|
Erről beszélek!!!Mellesleg ha valaki prog.zenét akar hallani,az kezdje mondjuk a Starless and Bible Black lemezzel a Crimsontól!!OTT VAN FÍLING!!!Aról nem is beszélve,hogy a címadó tízegynéhány percében a csúcs egy egyszerü négy negyed kvintes basszusfokozással,de olyan invencióval,hogy leég a hajam!!Utána jöhet mondjuk a Larks'Tongue in Aspik a kétrészes címadóval...arról nem is beszélve,hogy ők még a Sabbath-ot megelőzve ey egész dalt vettek fel torzított énekkel!!(In the court... leme,21.th Century Schizoid man,ami ahhoz képest is állat,hogy Greg Lake itt fogott életében előszőr bőgőt kézbe(Gitárról váltott át.).Zappa,meg Anneke kedvenc lemezével,a szerintem elég nehéz Yellow Shark-kal,ahol az elsők között csinált rokkzenész létére szimfónikus anyagot...meg akkor emlegetem még a Ciránkut,rajta kivül ilyen érzéssel és technikával(Azzal a dupla teppinges stílussal,ami sajátja)nem nagyon hallottam még senkit játszani!!EZ a PROGRESSZÍVIZMUS!!Cárevicsem!A TAke Five a páratlanabb ritmikájú jazz zenék egyik úttörője...aa. |
Előzmény: adamskij (4088)
|
|