vkid Creative Commons License 2000.10.17 0 0 53
Sziasztok.

1. "szigor"

Tiszavölgyi a vége felé tényleg visszafogott, de szerintem az utolsó pár évben, már csak bejárt, a sulit már a mostani "vezetőség" irányította. A Kopasz pedig akkor volt szigorú, amikor kellett. Amikor 3 gyerek egymást verte a folyosón akkor szigorú volt. De ha látta, hogy valaki komolyan meg próbál vele beszélni valami problémát, szerintem teljesen normális volt. Most pont fordítva van: az igazgatónőnek _senki_ nem köszön, Pagyunak igen, de inkább "Csá, te" szinten, viszont Rácz Izénéni meg akarta akadályozni valamiért hogy hatan _felügyelettel_ elhúzzunk egy pénteki napról táborba stb., akkor naaaagyon kemény volt. Aztán pedig meggondolta magát, hogy najó mégis. Tudom, hogy régen is voltak ilyenek, de mindig volt valami racionális indok (rossz tanulmányi átlag stb.). Hát ilyen most nincs.

2. Mágneskártya, szekuriti

Hát a biztonsági őrök hogy miért kellenek azt tényleg nem értem, a létszámcsökkentés miatt ki kellett rúgni a portásokat is, de a securitysek nem drágábbak kicsit!? (meg hülyébbek, de eszméletlenül). A mágneskártyáról is hallottam, de ofőn a Frankie azt mondta hogy hülyeség (legalábbis úgy emlékszem)

pá, vkid