backspace Creative Commons License 2000.10.17 0 0 13
Hali!
Mindamellett, amit irtatok, engem vegig az is zavart, hogy mosolygott, akkor is amikor az apjarol, meg az anyjarol beszelt. Nem irigylem a jovendobelijet, no meg persze ot sem.

a masodik tortenetben jol ertettem, hogy 1999 januarjaban tortent a baleset? Mert akkor nem tartott nagyon sokaig a trauma, a filmet felvettek kb. 1-2 honapja, az ikrek legalabb 4-6 honaposak voltak, az azt jelenti, hogy megfogantak 1999 majus-julius korul. Haaat en nem tudom, (es nem is akarom megtudni) milyen erzes elvesziteni egy gyereket, de ha annyira fajt a halala, hogy ongyilok akartam lenni, meg valast fontolgatok, akkor nem tudnek gyereket vallalni a baleset utan 6 honappal. Szoval remelem rosszul ertettem a datumot. Meg az is erdekes, hogy elmondasa szerint biztonsagosan vezetet (70-90 kozott), de jegbordas volt az ut, (tehat nem sikos, vagy jeges), hat en jegbordas uton nem hajtok ennyivel, azon kivul ilyen idoben, ha akarna, se vinnem el a csaladot.
Orulok, hogy nem mentek tonkre a tragediaban, de azert meg van hatra nekik nehany rossz percuk sajna.

bs