Mondja mar meg valaki, hogy mikrol irtak es kik a mostani Hammer Hatasokk rovataban??(ha volt benne ilyen..) Erdekel, na. (U. N. vajon meg mindig nem erzett eleg erot magaban a Mindcrime ismertetesehez? :-)) Supertzar, szoljal mar ra, hogy ne halogassa a vegtelensegig..:-))
Az az igazsag, hogy nem csaptam magam a foldhoz az itteni (angol) rocksajto szinvonalatol. Igaz, hogy mivel fokent a 90-es evek metal zeneit szeretem, ezert nem kapok sirogorcsot, ha nem a Hammerfall-t latom (ismetelten) cimlapon, viszont el kel ismernem, hogy az MHH meg most is nyitottabb,szinesebb, mint az itteni lapok. Nem azt mondom, hogy csontig elegedett vagyok az MHH-val, de az biztos, hogy sokkal szelesebb spektrumot nyujt. A hype-olas, (amirol parezer hozzaszolassal korabban mar szo volt) tenyleg intenziven megy: a Slipknot mar leszallo agban van, (valoszinuleg azert, mert egesz egyszeruen mar eleget facsartak ki beloluk, mindenki kezd mar raunni a pofajukra/maszkjukra), a kovetkezo kedvenc az Amen, a Papa Roach, esetleg az At the Drive-In lesz.
A masik dolog, amiben az itteni lapok alulmuljak az MHH-t, az az ujsagiras szinvonala; a mufaj jellegebol adodoan nyilvan senki nem tudja elkerulni a klisek idonkenti hasznalatat, de amit az angol ujsagirok muvelnek, az kulonosen faraszto tud lenni.
Komolyan mondom, egy Zubor Olly - lemezkritika ezekhez kepest a kreativ, intelligens, informativ ujsagiras csucsa.:-)))