praclee
2000.10.16
|
|
0 0
22
|
Nemkell
hogy hogy is kezdődött az egész!
Ti kezdtetek el még anno beszélni Mádayról.Én addig nem is tudtam róla.Szóval nem halottam róla jókat.És aztán kiderült hogy megyek kecskemétre!Na erre velem madarat lehetett fogatni!Mert milyen nagy szó már (mármint nekem) hogy eljuthatok a WT kolostorba.Ekkor kezdtem el érdeklődni hogy nincs e ott vki hogy találkozzunk.Akkor nem jelentkezett senki.Pedig ott voltBlaca is:-((
Na szóval elindultam.De már tudtam hogy nem lesz könnyű mert már olyanokat hallottam itt hogy nagyon nehéz bejutni.És tök kalandosnak tarotottam hogy én most ott lehetek és hogy valahogy ha a kerítésen is de beláthatok!!!Aztán az a nagy köd ami volt.senki se tud róla nagyon messze van,stb.Szóvalk nagyon kezdett bűzleni a dolog.Meg aztán a PINGYI féle telefonhívás.Még gyanúsabb.Ja meg az a kétezernemtudomhány lápés amit naponta kb. 2szer megtettem:DD
Szóval csak ennyi.Aztán láttam a lakását meg ilyesmi.
Apropó
a kutya.Bár ezt nem ide kéne írnom hanem a másik forumra.Annyi kutya van ott hogy csak na.Szerencse hogy nem üldöztek meg:)))Pedig megtehették volna.Én akkor befutottam vóna az erdőbe:)Vgaxy Máday akarjaiba:-)))))
tehát én nem vagyok pipa Mádayra de nem rajongok érte.Még1szer ismétlem hogy csak annyit tudok amennyit itt elmondtatok meg amennyit olvasok,stb.
És még1szer elnézést aha ezzel téged vagy bárkit megsértenék lén igazán nem akarom!!!
praclee |
|