Hej Raven.
Örülök hogy benéztél ide.
Először is gyorsan egy link:
http://members.xoom.com/vladman666/me1200
Itt egy interjú található Mansonnal ,kicsit terjedelmes de megéri.Összefoglalja a trilógiát,
és válaszol a kényes kérdésekre,mint pl.:
sztárság,Columbine,kommersz.Szóval amivel őt rendszeresen baszogatják.Olvasd el kérlek,megéri.
A molekh oldallal kapcs: ha igazi értelmezésre vágysz olvasd el az esszék közül Angelynx(Paula O'Kneefe) komplex értelmezését mindkét albumról.Hosszú,az igaz,de minőségi szerintem.
Persze csak ha van időd és kedved.
Válasz a feltevéseidre:
"Meg kéne értenie, hogy üresfejűeket nem lehet felszabadítani, mert abból mindig csak hanyatlás lesz. Lehetetlent követel az emberek többségétől, és ráadásul ahhoz hogy legalább némileg megértsék, le kell ereszkednie a szintjükre".
Na itt ledöbbentem.Döbb.Manson nagyon szeretne téged.Komolyan.Ugyanis ha elolvasod az interjút amire hivatkoztam akkor meglepve tapasztalod hogy
PONT ezeket mondja ő is.Az új lemezen egy Adam,a főszereplő (tulajdonképpen Manson) meg akarja "váltani" a világot lázadással.Naivul azt hiszi amit az összes lázadó: hogy őneki sikerülni fog megváltoztatni a dolgok menetét.
Persze nem sikerül.
Különben az album címe tükröz ebből valamit:
Holy Wood - az a hely ahol "zöldebb a fű", a Kánaán,ahova eljutva keserüen csalódunk.
Manson saját bevallása szerint csak egy gyerek,aki kétségbeesetten próbál beleilleszkedni ebbe mi világunkba,csak nem megy neki.Kilökik,kritizálják (mint pl.te is),bűnbakká teszik (Columbine),értéktelennek nyilvánitják.
Ahogy ő mondja egyik dalában:
I'm just a boy,playing the suicide king...
Ezek Manson szavai,benne vannak az interjúban.
Olvasd el mert pont azokat állitja mint te.