supertzar Creative Commons License 2000.10.14 0 0 3977
Teljes COC lemezt még mindig nem hallottam (pont hazavitte valaki a Dome-ból az előzetest, mikor érte mentem, hörgh-hörgh).
Anselmo H-dolgáról semmit nem tudok, valami belső problémáról viszont volt pletyka. De csak pletyka és csak a Neten. Ha van valami gond, az az amerikai turné során úgyis kibukik majd. Ha egyáltalán.
Új T.O.T.-ba belehallgattam csak, de nem az a muzsika, amit sokat hallgatnék. Orphaned Land hármasról nem tudok semmit.
Matyi anyagról semmi mást nem tudok, majd ha megkapjuk, talán több infóm lesz. DT bulin voltam és sokkal jobban tetszett, mint a legutóbbi. Lehetett volna hangosabb, de talán messze álltam. Nem értem a kollégákat, akik elégedetlenek voltak, mert szerintem még LaBrie is remekelt. Nem kértem vissza a jegy árát :-)))
Ossiannál az előző album nekem jobban tetszett, több speed témát el tudnék viselni, fikcsisebb dobtémákat, ilyesmit, valamint olyasmi hangzásképet, mint az új Lizzy Bordennél. Álom...
A próbatermi felvételünk jobban tetszett, nyersebb, erőteljesebb, dinamikusabb, keményebb volt. De ezzel sokszor így vagyok. (Szeretem a nyers próbatermi felvételeket.)
Zoliékról nem tudok semmit, vendégeskednek itt-ott, plusz KISS Forever, szerintem takarékon mehet
a saját csapat. Szigeten belenéztem a bulijukba, de nekem az steril volt.
Előzmény: Albatross (3973)