Törölt nick Creative Commons License 2000.10.13 0 0 259
Kilroy! (és persze Watson)

Már nem hiszem, hogy Watson nagyképű lenne, s már egy kicsit bánom is, hogy belekötöttem, hisz amit leírt az az ő véleménye, a stílusáért meg senkit nem itélhetünk el, hiszen az olyan lenne, mintha azért utálnánk valakit, mert a piros a kedvenc színe és nem a kék. Másrészről, meg Watson, azon kevesek egyike, aki, ha állít valamit, azt megpróbálja a saját szemszögéből a legkorrektebben alátámasztani, tehát nem a levegőbe beszél és csak véleményeket hallat, hanem megpróbálja meg is magyarázni azt, és be kell vallanaom, hogy nekem szimpatikus az az ember, akinek kiforrott véleménye van, s ráadásul igényes vitapartner , talán azért is, mert én még nem értem el ezt a szintet. Az meg, hogy néha egy kicsit durva, nem ritka jelenség, s már csak ezért sem elitélendő.

Kis, aki nem megalázkodik, de tud veszteni.

Ui.: Kajakos ismerősöm véleményét pedig, valóban badarság volt tőlem, hogy megemlítettem, de talán ő sem pontosan így gondolta, hogy "legtehetségtelenebb", jobban hangzik talán a "nem annyira szép stílusban evez". Ennyi voltam itt és most.

Előzmény: Kilroy (257)