Kedves Watson!
Nem igazán komálom az ilyen, hozzászólásból kiragadott egy-két mondatra reagálós vélemény-nyilvánításokat. Ilyenkor van az, hogy kenjük a sz*rt valakire teljesen feleslegesen.
Hozzászólásom eleje (amiről Te elfelejtettél megemlékezni) éppen, hogy arról szólt: Kőbán Rita sportteljesítményeit, eddigi megnyilatkozásait stb. stb. egyáltalán nem vitatom stb. stb. (Nagyon nincs is kedvem belemenni a dologba...)
Kőbán Rita végül megtette, és pontosan azt tette, amit én hiányoltam: kiállt a nyilvánosság elé álláspontját képviselni. Ez így van rendjén, a helyére került Kőbán Rita emberi megítélése.
Kedves igazság bajnoka, ehhez mit szólsz? Csak ne vond kérdőre az én Mea culpázási képességeimet, tekintve, hogy egyáltalán nem ismersz. Főleg ne ilyen pökhendi módon.
A topicból is azért szálltam ki, mert túl durvának, a vitakultúrát teljes egészében nélkülözőnek találtam, és ilyenben önszántamból nem szeretnék részt venni. (Csak a személyes megszólítás miatt írtam most is.)
Sajnálom, hogy túl sok ilyen, vagy ehhez hasonló eldurvult topicot találni a Fórumban. Vajon a Fórum és a benne résztvevők reprezentatív mintaként a leképeződését jelentik az egész magyar társadalomra jellemző vitakultúrának? Nagyon szomorú lennék, ha így lenne. (Természetesen ez a rész már nem Rólad szól, Watson, úgy vettem észre, az én véleményem félreértelmezésmetől eltekintve minden OK a hozzászólásaiddal. És kérem, senki ne vegye magára, akinek nem inge.)
Csók:
sad Celtic woman