Törölt nick Creative Commons License 2000.10.13 0 0 3953
az a baj supertzar, hogy mégis csak valahol miattad kell beszélnünk ezekről a dolgokról. nem én alkalmazom Madolf Pitlert, nem én nyomom a börfejű és szélsőjobbos lemezkritikákkal teli a hammert, hanem a te csapatod. szóval azzal, hogy a homokba dugod a fejed, hogy nem reagálsz, meg elintézed azzal, hogy offtopik, nem veszel le a lábamról. én örülnék a legjobban, he nem kellene ilysmiről beszélni. mert a hammer tele van előremutató értelmes interjúkkal is, ahol egykor eszetlenül zúzó emberek döbbennek rá, hogy nem az agresszióval, mások kiirtásával és a gyűlölettel lesznek jobbak, hanem ha a tömegízlés helyett elkezdenek gondolkodni, kialakítani a saját értéktrendjüket, nem elvitatva, sőt inkább bátorítva, hogy a rajongóik az övéktől eltérő értékrendet kövessenek. (pl. Soulfly, Nevermore interjú a legutóbbi számból). Ezeket az embereket kellene az idióta 14 éves olvasóitok elé állítani példaként, nem a Deicide, Marduk, Burzum vonalat. a Milánt meg ki kell rúgni, Olly is el tudná látni a feladatát.

rh-

Előzmény: supertzar (3946)