Kedves Watson!
Válaszod első ránézésre korrekt, egy valamivel szólanék csak hozzá:
Te inkább hallgatsz egy ismeretlen, televízióban mutogatott, agyonünnepelt, un. sztár véleményére akármilyen témában, pláne ha nem is kedveled az illetőt? vagy hallgatsz egy régi jó cimborádra, aki többször bizonyította megbízhatóságát, s tudod róla azt, hogy amit eddig elért, azt tisztán, becsületes munkával érte el, nomeg nem szokot a levegőbe beszélni...(és még bőven van ideje olimpiát nyerni).?
Továbbá, az, hogy a Tasztal mennyire van tele szarral és szarkeverőkkel az nagyon nem érdekel, ugyanis szar és szarkeverő topicokba nem írok (ez a kivétel), de még csak nem is olvasom, arra meg pláne nem ragadtatom magam, hogy emberek fejéhez vágjam: te milyen szar ember vagy, hogy itt kevered a szart. A tasztal publikus, és amíg van igény anyázós bazzmegezős topicokra, addig felőlem csináljon mindenki, amit akar.
Ennek a topicnak véleményem szerint arról kellet volna szólnia, hogy kit s hogyan érintett Kőbán Rita riportja. Nem pedig arról, hogy kit és hogyan érintett startrekfan topicnyitója. Még az elején leírtam a véleményemet a riportról, aztán később, amikor belenéztem láttam, hogy itt elszabadult a pokol és egymást annyázzák az emberek. Na ez már szarkeverés.
Kis, aki maga sem érti miért jött ide, s kavart egyet a fakanállal.