Watson Creative Commons License 2000.10.12 0 0 245
Kedves Kis!

A hamiskás mosoly nálam is elõjött a válaszodat olvasva, ugyanis tudom hogy tudod, hogy a hozzászólásomat nem "Kõbán Rita iránti határtalan rajongásom" ihlette (az efféle rajongós-korszakból már rég kinõttem), hanem az afelett érzett aggodalmam, hogy az ilyen szarkevergetõs topikok bûze lassan elárasztja az egész Törzsasztalt. Azt hiszem minden jóérzésû ember erkölcsi kötelessége, hogy megkísérelje megakadályozni a fekália tovaterjedését.
S ez egyben válasz a félkövérrel kiemelt szót tartalmazó mondatodban feltett kérdésedre is.

Ez az illetõ nemegyszer edzett együtt Kõbán Ritussal (mármint egy idõben egy vizen). Elmondta, hogy K. R. az egyik legtehetségtelenebb kajakozó a versenyszerûen ûzök között, mert ha egyedül ül a hajóban, akkor is úgy evez, hogy majd bele borul, s eddigi eredményei férfias erejének volt köszönhetõ. Hát ez is érdekes vélemény.

Érdekes vélemény?
Hát... így is lehet fogalmazni, ha az ember nem akar csúnyán beszélni...
Mindenesetre jót mulattam ezen az "érdekes véleményen", mert - remélem Te is belátod - egy többszörös olimpiai- és világbajnokot "legtehetségtelenebb kajakozó"-ként említeni kimeríti a vicc fogalmát.
Számomra egyértelmûen adódott a konklúzió, miszerint ez a rendkívül tehetséges kajakozó ismerõsöd egyetlen olimpiát és világversenyt sem nyert (mivel nem volt hozzá elég tehetségtelen)...
Na eltaláltam? :-P

Üdvözöl: Watson

Előzmény: Törölt nick (241)