Az is vagyok.(Főleg azért, mert még mindig többen állnak mögöttem, mint mögötted, szerencsére) Ám nem fizikális erőszakra gondoltam, mivel azt csak igen primitív emberek tartják jónak, illetve a nácik általában. Inkább csak egy kis közös, ellenetek irányuló összefogásfélére( flém, ignorálás), aminek eredményeként visszafogjátok magatokat egy kicsit. És én aztán nagyon nem vagyok ÚJ(de)Generáció, sőt, ez inkább rád jellemző. Mert ahhoz, hogy valaki szélsőséges elveket valljon(és ez a kommunistákra is igaz), és nem második világháborús veterán, vagy expárttitkár, hanem velem egyidős emberke, ahhoz vagy degeneráltnak, vagy primitívnek, vagy félrevezetettnek kell lennie(és itt most nem a blackmetálkodásra, vagy true-ra, hanem a náci vagy akár a szélsőbalos eszmékre gondolok.)
És igen, az MHH-nak tényleg semlegesnek kell lennie, általában az is és ezt csak a Milán, meg az ide is irogatók eg része borítja fel. Egyébként jól emlékszem, te vagy a bankár? És te feszülgetnél itt, akár erőszakkal?Ajajaj.Sőt, ajvé.
Raul: te nagyon hülye vagy fiam. Mit tudsz te 45 év pusztításról? (Persze ha esetleg egy különösen fiatalos nagypapa lennél, aki megjártagulágot, akkor bocs),
és mivel a PICSÁVAL ellentétben az oi, skin, náci zenekarok erőteljesen buzdítanak erőszakra, ezért nem szabad reklámozni őket. És nekem kevésbé az elvekkel van bajom, mert mindenki annyira hülye, amennyire megérdemli, hanem az erőszakennyire nyílt felhívásával. És ez a blekkes sátánizmusban talán kevésbé aktuális idehaza, mert nem hinném, hogy csak úgy rávetné magát a marduk Sátánista Középiskolai Szakkör a templomokra, de az idegengyűlölet, a nácizmus és a megkülönböztetés nagyon is aktuális probléma, és jóval fenyegetőbb mint a kommunizmus visszatérése. Itt is eléggé elterjedt. És szerinted muszáj kommunistának lenni, hogy valaki ágáljon a nácik a szélsőjobbos zenekarok ellen(Mert a TITKOLT ELLENÁLLÁS SZÉLSŐ ÉS NEM SIMA JOBBOS ZENEKAR, az a Fidesz, meg a P.MObil). Én például még csak véletlenül sem vagyok kommunista, sőt a többség sem, az ilyenek ellen ágálók közül.