Törölt nick Creative Commons License 2000.10.12 0 0 241
Kedves Watson!

Hamiskás kis mosollyal a szám szegletében, olvastam alábbi írásod. Nem semmi egy figura vagy azt meg kell vallani. Az adataid között láttam az alábbi szöveget:
Nem szeretem a szűk látókörű, primitív és ostoba embereket. Ebből világosan következik, hogy a nem szűk látókörű, nem primitív és nem ostoba embereket kedvelem inkább!"

Ezzel valahogy jómagam is így volnék, annyi kiigazítással, hogy az elözőek körét amellett, hogy nem kedvelem nagyon is elviselem (meg úgyis ők vannak többen.)

Mindazonáltal meglehetősen durván reagálsz le egy-két hozzászólót, amire valószínűleg nem szolgáltak rá.

A Kőbán Ritát teljesen jogosan véded az alábbi szöveggel:
Kőbán Rita ominózus nyilatkozatáról csupán annyit: a felindultság és az elkeseredettség szólt belőle - emiatt nem szabad őt elítélni. Amit mondott, annak pedig kétségtelenül szakmai alapjai voltak. Ezt itt - úgy érzem - senkinek nincs joga megkérdőjelezni.

Nem mintha én sem érezném "kissé" eltulzottnak startrekfan reakcióját a nyilatkozatra, de ha jobban belegondolok, akár őt is védhetném hasonló szöveggel:

"Startrekfan topicnyitásairól meg csupán annyit: a felindultság és az elkeseredettség szólt belőle, melyet valjuk meg jogosan, Kőbán Rita nyilatkozata okozott, emiatt nem szabad őt elitélni."

Szerintem érdekes ez a hozzáállás is. Csak azt nem értem, hogy egy "nem primitív", nem "nem ostoba", "nem szűklátókörü" ember, mint te, miért foglalkozik általa primitvnek, ostobának stb.stb tartott emberek véleményével.

Elfogadom határtalan rajongásod Kőbán Ritáért, bár megérteni sohasem fogom, de ez mindenkinek a magánügye, én spec nem tehetek róla (vagy tehetek de ez mindegy is) nem igazán kedvelem Kőbán Ritát. Ez van. Ilyen vagyok és kész. A nyilatkozatáról meg már leírtam a véleményem.

"Egyébként pedig Rita nem "feltételezések" alapján beszélt, hanem több évtizedes sportolói múltjának tapasztalatai alapján. A "feltételezések" inkább ennek a topiknak képezik a lételemét."

Nem tudom, hogy te mennyire vagy beavatott a kajak-kenu sport világába, de magamról tudom, hogy egyáltalán nem. Viszont ismerek olyat, aki eléggé ért hozzá, versenyszerűen űzi stb.stb. Ez az illető nemegyszer edzett együtt Kőbán Ritussal (mármint egy időben egy vizen). Elmondta, hogy K. R. az egyik legtehetségtelenebb kajakozó a versenyszerűen űzök között, mert ha egyedül ül a hajóban, akkor is úgy evez, hogy majd bele borul, s eddigi eredményei férfias erejének volt köszönhető. Hát ez is érdekes vélemény.

Egyébként, alapjában véve nem mondtál marhaságokat, csak nem szépen. Az utóirat egy részében meg teljesen igazat tudok adni, másik részről, ti. hogy mit tennél a moderátorok helyében, meg inkább nem nyilatkozok.

Üdv!

Kis

Előzmény: Watson (238)