prowler
2000.10.11
|
|
0 0
3899
|
Ákost mondjuk én sem szeretem, de egy új interjúban elég érdekes dolgokat mond a rockzenéről:
Zene
"Engem a rockzene érdekel. Kizárólag rocklemezeket hallgatok, a Nine Inch Nails nálam az abszolút favorit. A zeném is tele van rockelemekkel, bár ez nem mindenki számára nyilvánvaló, a koncertjeink viszont tutira rockkoncertek. Abban hiszek, hogy a zenében nem a régi formát kell új tartalommal megtölteni, ahogy ezt a sok, általam unalmasnak és érdektelennek tartott dallamos gitárpop banda teszi, hanem formailag lehet és kell megújulni. A Nine Inch Nailsben az tetszik, hogy teljesen egyedi módon használnak eredetileg akusztikus hangszerekből származó mintákat a dalaikban. Például a legrémisztőbb gitártéma egy tökönrúgott dobgitárral van feljátszva, csak ezt úgy illesztik be a helyére, hogy baromi érdekes hangkulissza jön létre. Tulajdonképpen százszor hallott dolgok ezek, olyan új környezetbe téve, amitől életre kelnek."
Valakitől azt hallottam régebben, hogy Ákos is metallal kezdte a Bonanza előtt. Ez igaz? Tud erről valaki valamit?
|
|