supertzar Creative Commons License 2000.10.11 0 0 3857
Szia iLane, köszi az észrevételt.
Nem tudom, hol láttad, hogy bővebb infó az újságban, én ilyet nem látok a saját példányomon, viszont a 16 előadó közül nem 4 van felsorolva, hanem 10, mert ennyi fért oda normális méretű betűkkel.
A terjesztés egy másik cég feladata, azt nem mi irányítjuk. Mi annyit tehetünk, hogy az eddigi tapasztalatok alapján próbáljuk kitalálni a kazettás-nem kazettás arányt, a többi a terjesztőn múlik.
Ráadásul a kazettáról az összes infót itt közöltem, amikor már tuti volt minden, visszakeresheted netán, kábé 30 másodperc. Sajnos, a kinti kiadókkal történő egyeztetések miatt nem lehet előre tudni a tartalmat, tehát a novemberi szám lapzártája idején sem fogjuk tudni, hogy mi lesz a decemberi kazettán.
De pl. a kinti magazinoknál sem tudhatod előre. Mégis előfizetnek az emberek a mellékletes magazinra, mégis megveszik az újságosnál, mert kedvelik az adott lapot és tudják, hogy nem Backstreet Boys vagy Lagzi Lajcsi lesz a mellékleten.
Én például odamegyek a Rock Hard-ért az újságoshoz és megveszem, nem is figyelve arra, mi van a CD-n. Bízom annyira a szerkesztőségben, hogy ezt megkockáztassam :-)))

Előzmény: iLane (3854)