vikilány Creative Commons License 2000.10.11 0 0 117
Szerintem is Húúúúúúúúúúú. Ez aztán kimerítő válasz volt, köszönöm szépen. Szerencsére ezekkel nekem nem kell foglalkoznom, mert van egy ügyvéd, aki intézi ezt nekünk, de most már értem, hogy miért kell azt a rengeteg pénzt kifizetni neki. Bár ő szerényen csak azt mondta, hogy csak arra tudnak figyelni, hogy ezek a beadandó papírok jól legyenek kitöltve és ne dobják vissza azzal, hogy nincs pontosan kitöltve. Mi most még csak abban a stádiumban vagyunk, hogy a vőlegényem beadta a K-1 kiadásához a kérelmet, és persze itt bizonyítani kellett, hogy az elmúlt két évben találkoztunk. Megvolt az eljegyzés, meg ilyenek. Még jó, hogy megőriztem a repülőjegyeket. Aztán az INS majd elküldi az itteni amerikai nagykövetségnek a papírokat, akik majd értesítenek engem és küldenek egy másik halom papírt, amit nekem kell majd kitöltenem ill. kitöltetnem, majd ha ezeket beadtam, akkor behívnak elbeszélgetni, és ha minden jól megy akkor ezek után kiállítják nekem a menyasszony vízumot.
Szóval nem egyszerű, de legalább, ha minden jól megy, akkor csak egyszer kell végigcsinálni ezt az egészet. És persze így legálisan tudok munkát vállalni. Szó volt itt már sokféle feketemunkáról, és én még így is félek, hogy mikor mibe fognak belekötni, de illegálisan nem merném vállalni, és csodálom azokat, akik megteszik, bár tudom, nekik nem nagyon van más választásuk.
Előzmény: Dr. Pepper (110)