zsuzsa Creative Commons License 2000.10.11 0 0 892
Én egyelőre próbálok akklimatizalodni a hideghez.
HA nem indul be hamarosan a központi fütés, állandósul rajtam a libabőr. igy nem biirok reggel uszni menni. Menni is alig birok, nemhogy uszni.

Ja : nalunk beindult az öttusa. Egyelőre KSI-be járunk.Allitolag lesz egy satortetos 25-os delpesten, ami csak a mienk lesz es ott lehet hagyni majd a cuccokat is es a szülök is uszhatnak majd. No majd meglassuk mi lesz belöle. Egyelőre huzas van. marmint satortetőhuzas a medence fölé.
Tovabba ugye anyuka is eljön hegyi futasokra. Hát igen. Ez annakidején 25 kilóval ezelőtt minden szombati rutin volt, de most inkabb csak probaltam lelkesen bólogatni hozzá. Szerencsere lovagolnom nem kell. A vivas még nem tudom hogy lesz, szerencsere nalunk a család még olimpiai érmesekkel is büszkélkedhet ezen a téren, majd kérek tanácsot a rokonoktól.De azt hiszem ehhez már mindenképp kell autó.Anélkül nem fogom tudni ennyifele kisernia lanyokat.
Dehat mindent a sportert.

Mas bajom nincs, csak azert irtam le, hatha nektek is lesz gyereketek és akkor legalabb tudjatok, milyen egyszerű dolog megszervezni a sportolását.

A hétvégén megyek a Szigetre vagy a csasziba, még nemtom hova meg mikor, de majd sokat gondolok rátok a legközelebbi szemelyes csobbanasig

udv

zsuzsa